Rólunk

Cégünk jogelődje már 1991.-ben egyéni vállalkozásként indult és 2003-óta társas vállalkozásként működik. Cégünk száz százalékosan magyar tulajdonú szegedi társaság és távlati céljainkban is szeretnénk azok maradni. A munkálatok nagy részét saját alkalmazotti létszámmal végezzük.

Távlati célok, célkitűzések:

 • Első számú célkitűzésünk, hogy szeretnénk egy prosperáló, jól működő, folyamatosan fejlődő, minőségorientált szolgáltató cégként jelen lenni magyarországi piacon, és minél több munkatársnak szeretnénk biztosítani hosszú távú megélhetést.
 • Távlati céljaink közé tartozik, hogy felépítsünk és működtessünk 2db hotelt Szeged belvárosában, ezzel is erősítve árbevételeink diverzifikációját.

Minőségbiztosítás, környezetvédelem, szolgáltatási kapacitás:

 • Cégünk a fejlődési stratégia részeként folyamatosan fejleszti gép és eszközállományát, ebből kifolyólag rendelkezünk korszerű zárt és ponyvás kisteherautókkal, illetve a munkánkhoz szükséges szerszámokkal, gépekkel, állványokkal.  Eszközállományunkat az új megrendelések függvényében bármikor képesek vagyunk bővíteni.
   
 • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan nyomon kövessük és alkalmazzuk a legújabb elérhető szolgáltatási technológiákat minden területen.
   
 • Fontosnak tartjuk, hogy az általunk felhasznált anyagok környezetvédelmi szempontokból megfelelőek legyenek és a lehető legkevésbé terheljék környezetünket.
   
 • Foglalkoztatási politikánkban kerülünk bármilyen féle diszkriminációt és megkülönböztetést.
   
Építőipar

Vállalatunk egyik legfontosabb tevékenységi köre az építőipari generál kivitelezések, felújítási és befejező építési munkák vállalása és végzése.
 

Takarítás, szőnyegtisztítás

Vállalatunk második meghatározó tevékenységi köre az intézménytakarítási, szőnyeg és kárpittisztítási szolgáltatás.