Tevékenységünk

Magyarországon a törvényi szabályozás miatt a munkabér jelentős költségeket ró a vállalkozásokra. Élő munka nélkül persze elképzelhetetlen egy vállalkozás, bizonyos esetekben azonban a munkaerő kölcsönzés gyors és költséghatékony megoldást jelenthet.

A munkaerő-kölcsönzés egy olyan foglalkoztatási forma, ahol a foglalkoztató (Kölcsönvevő) helyett a munkaerõ-kölcsönzõ cég (Kölcsönbeadó) köt munkaszerződést a munkavállalóval és végzi a munkaadói adminisztratív teendõket (ki-beléptetés, hatósági bejelentések,bérfizetés, stb.), de a foglalkoztató cégnél történik a munkavégzés és az ehhez tartozó irányítás, ellenõrzés is a foglalkoztató kezében van, tehát ő határozza meg pl. a munkaidõt, munkarendet, ebédidõt, elvégzendõ feladatokat is.

A Clean Star Complex Kft. vállalja, hogy az igényelt létszámú és kompetenciájú munkavállalókat határidőre, gyors toborzás és szakszerű kiválasztás után az Ön cége rendelkezésére bocsátja.

 

 

Csongrádiné Markovics Beatrix

munkaerő-kölcsönzés üzletág vezető

+36 20 9999 082

 csongradine.beatrix.cleanstar@gmail.com

 

 

Baráth Anikó

site manager

+36 20 9561 497

 cleanstargyor@gmail.com


Építőipar

Vállalatunk egyik legfontosabb tevékenységi köre az építőipari generál kivitelezések, felújítási és befejező építési munkák vállalása és végzése.
 

Takarítás, szőnyegtisztítás

Vállalatunk második meghatározó tevékenységi köre az intézménytakarítási, szőnyeg és kárpittisztítási szolgáltatás.