Rólunk

Cégünk jogelődje már 1991.-ben egyéni vállalkozásként indult és 2003-óta társas vállalkozásként működik. Cégünk száz százalékosan magyar tulajdonú szegedi társaság és távlati céljainkban is szeretnénk azok maradni. A munkálatok nagy részét saját alkalmazotti létszámmal végezzük.

Távlati célok, célkitűzések:

 • Első számú célkitűzésünk, hogy szeretnénk egy prosperáló, jól működő, folyamatosan fejlődő, minőségorientált szolgáltató cégként jelen lenni magyarországi piacon, és minél több munkatársnak szeretnénk biztosítani hosszú távú megélhetést.
 • Távlati céljaink közé tartozik, hogy felépítsünk és működtessünk 2db hotelt Szeged belvárosában, ezzel is erősítve árbevételeink diverzifikációját.

Minőségbiztosítás, környezetvédelem, szolgáltatási kapacitás:

 • Cégünk a fejlődési stratégia részeként folyamatosan fejleszti gép és eszközállományát, ebből kifolyólag rendelkezünk korszerű zárt és ponyvás kisteherautókkal, illetve a munkánkhoz szükséges szerszámokkal, gépekkel, állványokkal.  Eszközállományunkat az új megrendelések függvényében bármikor képesek vagyunk bővíteni.
   
 • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan nyomon kövessük és alkalmazzuk a legújabb elérhető szolgáltatási technológiákat minden területen.
   
 • Fontosnak tartjuk, hogy az általunk felhasznált anyagok környezetvédelmi szempontokból megfelelőek legyenek és a lehető legkevésbé terheljék környezetünket.
   
 • Foglalkoztatási politikánkban kerülünk bármilyen féle diszkriminációt és megkülönböztetést.
   
Hagyományos és modern technológiák, 100 % magyar kivitelezés
Tökéletes tisztaság, professzionális megoldás
Gyors toborzás, szakszerű kiválasztás
Takarítás, szőnyegtisztítás

Vállalatunk második meghatározó tevékenységi köre az intézménytakarítási, szőnyeg és kárpittisztítási szolgáltatás.

Munkaerő kölcsönzés

A Clean Star Complex Kft. vállalja, hogy az igényelt létszámú és kompetenciájú munkavállalókat határidőre, gyors toborzás és szakszerű kiválasztás után az Ön cége rendelkezésére bocsátja