Munkahelyteremtő beruházásunk

"A Nemzetgazdasági Minisztérium februárban hirdetett pályázatot a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahelyteremtő beruházások támogatására. A pályázatok szigorú formai és tartalmi szűrését követően végül 584 vállalkozás nyert el mintegy 7,3 milliárd forint összegű vissza nem térítendő támogatást 4010 új munkahely kialakításához.

Az 57, sikerrel pályázó Csongrád megyei vállalkozás egyike az 1993-ban létrehozott Clean Star Complex Kft. A magyar magánszemélyek tulajdonában álló építőipari cég a 38 millió forintos pályázati támogatásból mini kotró és teleszkópos rakodógépeket szerez be, amelyek a magas- és mélyépítési munkák elvégzését teszik hatékonyabbá. A fejlesztéseknek köszönhetően a cég húsz álláskereső felvételével 54 főre növeli a foglalkoztatottak számát. Varga Róbert ügyvezető elmondta: a vállalkozás fő partnerei Magyarországon tevékenykedő multinacionális cégek. A Clean Star Complex Kft. árbevétele 2011-ben 620 millió forint volt, a jelenlegi szerződésállomány alapján pedig már biztos, hogy idén is sikerül folytatni az elmúlt három esztendő növekedését."

Forrás és teljes cikkek:

269 új munkahely a megyében, a szegedi Clean Star Kft.-nél - délmagyar.hu

Czomba: holtponton az építőipar - Menedzsment Fórum

Az építőipari munkahelyekben bízik Czomba - HVG.hu

A szegema.hu képei az eseményről

Hagyományos és modern technológiák, 100 % magyar kivitelezés
Tökéletes tisztaság, professzionális megoldás
Gyors toborzás, szakszerű kiválasztás
Takarítás, szőnyegtisztítás

Vállalatunk második meghatározó tevékenységi köre az intézménytakarítási, szőnyeg és kárpittisztítási szolgáltatás.

Munkaerő kölcsönzés

A Clean Star Complex Kft. vállalja, hogy az igényelt létszámú és kompetenciájú munkavállalókat határidőre, gyors toborzás és szakszerű kiválasztás után az Ön cége rendelkezésére bocsátja